Concedierile de la Cadastru îi obligă pe angajații rămași să muncească mai mult

OCPI este nevoit să pună pe liber 12 lucrători din totalul de 79

Lucrătorii Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Suceava vor trebui să muncească în plus, pentru a prelua partea de atribuții care le reveneau colegilor care vor fi concediați zilele acestea.
 

Potrivit directorului coordonator al instituției, reglementările care instituie obligația disponibilizărilor au fost publicate în Monitorul Oficial, OCPI fiind nevoit să pună pe liber 12 lucrători. „Va fi foarte încărcată activitatea de Cadastru, din cauză că vom purcede la reduceri de personal. Din 79 de angajați vor rămâne 67, asta însemnând că personalul care rămâne va avea o încărcătură de atribuții mai mare”, relevă șeful OCPI, Romică Andreica. Pe lângă rutina zilnică, lucrătorii de la Cadastru sunt implicați în exproprierile pentru centura ocolitoare a Sucevei și depozitul ecologic de la Moara, întocmirea documentației pentru strămutarea caselor din 16 comune afectate de inundații, precum și în comisiile de recensământ agricol. Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Suceava se laudă cu locul 8 pe țară la încasările din serviciile prestate, precum și cu poziția a 9-a din punct de vedere al numărului de lucrări efectuate. „Eu cred că stăm relativ bine, iar, în ciuda faptului că suntem un județ întins, nu suntem la fel de aglomerați precum Constanța, București sau Ilfov”, ne-a spus Romică Andreica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: