Primarul Lungu respinge acuzele că a transformat o grădiniță în sediu pentru partidul al cărui șef este

Primarul Ion Lungu califică ca fiind pure speculații afirmațiile potrivit cărora închirierea unei clădiri către Filiala Teritorială Suceava a PD-L ar avea la mijloc unele interese dubioase și că demersul ar lăsa pe drumuri mai mulți copii de grădiniță.
 

În cauză este imobilul de la nr. 4 de pe strada Trandafirilor din Suceava, care a avut destinația de spațiu de învățământ preșcolar, edilul-șef spunând că, urmare a modernizării Grădiniței „Așchiuță” și a mutării micuților în noua locație, în prezent clădirea cu pricina este liberă de sarcini. Șeful municipalității relevă și că acolo ar fi trebuit să funcționeze Direcția de cultură a primăriei, însă din cauza măsurilor de reducere a posturilor din administrație, noua structură a fost trasă pe dreapta. Dl Lungu relevă și că PD-L este singura formațiune politică din Suceava care nu are un sediu, adăugând că, de când este primar, a atribuit camere pentru toate partidele solicitante. „Știu că se fac speculații, însă, de când sunt primarul municipiului Suceava, am acordat sedii PC, UDMR, Asociației Italienilor, Forței Democratice și UNPR. Nu este vorba despre nimic senzațional, nimic ieșit din comun, nu se vinde spațiul, ci doar se închiriază pe termen de un an, cu posibilitatea prelungirii. PD-L este singurul partid din Suceava care nu are un sediu și, așa cum s-au acordat sedii tuturor formațiunilor politice, mi se pare corect să aibă și PD-L unul”, explică Ion Lungu, care este și șeful Organizației Municipale Suceava a PD-L. Ion Lungu face aceste precizări după ce Ștefan Alexandru Băișanu, președintele județean al PNL, declara într-o recentă conferință de presă că „este rușinos să dai afară câteva educatoare și zeci de copii pentru a introduce niște creaturi politice votate poate chiar și de părinții sau bunicii acelor copii”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: