Ziua Imnului Național

Ziua Imnului Național a fost marcată ieri, în municipiul Suceava, printr-o ceremonie publică de intonare a Imnului României.
 

Evenimentul, care a avut loc în Piața Tricolorului, din apropierea Palatului Administrativ, s-a desfășurat în prezența subprefectului Angela Zarojanu, a vicepreședintelui Consiliului Județean Vasile Ilie, a primarului și viceprimarului municipiului Suceava, Ion Lungu, respectiv Lucian Harșovschi, a șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Ioan Burlui, a șefului Inspectoratului Județean de Jandarmi, Eugen Șalar, a directorului Complexului Muzeal Bucovina, Emil Ursu, precum și a numeroși veterani de război și simpli trecători. Înainte de intonarea Imnului de Stat de către Fanfara Primăriei Suceava, un sobor format din 5 preoți a oficiat o slujbă religioasă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: