Consilierii locali suceveni au aprobat:

Amputări de cheltuieli de aproape 5 milioane de lei

Cea mai mare reducere, de 1,24 milioane lei, este la capitolul transporturi > Doar sănătatea a scăpat de tăierea fondurilor Aleșii locali au aprobat ieri, în ședință ordinară, tăierea de la capitolul „Bunuri și servicii” a bugetului local a sumei de 4,76 milioane de lei.
 

Primaria Suceava

Demersul survine Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 55/2010, care obligă administrațiile locale la diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu bunurile și serviciile în a doua jumătate a anului, reducerile fiind de 3,16 milioane lei pentru trimestrul în curs și de 1,76 milioane lei în ultimele trei luni din 2010. Prin urmare, cheltuielile în cauză vor fi mai mici cu 299.605 lei la autoritățile publice și acțiuni externe; 67.370 lei – la ordine publică și siguranță națională; 792.275 lei – la învățământ; 204.844 lei – la cultură, activități recreative și religie; 231.570 lei – la asigurări și asistență socială; 973.400 lei – la locuințe, servicii și dezvoltare publică; 940.167 lei – la protecția mediului; 1,24 milioane lei – la transporturi, 9100 de lei – la alte servicii publice generale; 1000 de lei – la agricultură, silvicultură, piscicultură și vânătoare. De menționat este faptul că de la amputări a scăpat capitolul sănătate. De la măsurile de ajustări în minus fac excepție și sumele prevăzute inițial pentru plata serviciilor medicale, medicamentelor, dispozitive medicale, materialelor sanitare și a cheltuielilor cu reparațiile și reabilitările din unitățile școlare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: