Noul arhitect-sef al judetului Suceava este Tudor Andriu

Noul arhitect-sef al judetului Suceava este Tudor Andriu. Dl Andriu a fost prezentat ieri, în sedinta ordinara a Consiliului Judetean, acesta ocupând înalta pozitie în urma unui concurs organizat, în acest sens, de administratia judeteana.
 

Fotoliul de arhitect-sef al judetului a fost declarat vacant în iunie anul trecut, dupa ce ocupantul acestuia, Constantin Rabiniuc, a iesit la pensie. De la 1 august 2009, interimatul la conducerea compartimentul arhitectului-sef l-a detinut Elena Morosan, consilier superior la Compartimentul „Cadastru, urbanism si amenajarea teritoriului” al aparatului de specialitate al executivului. Dupa alegerile din iunie 2008, Elena Morosan a fost adusa la Consiliul Judetean de la Directia de urbanism a primariei Suceava, de catre proaspatul presedinte de la acea data, Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: