Auchan ofera ajutoare umanitare pentru gospodariile afectate de inundatii din judetul Suceava

La fel ca si în 2008, când zeci de sate din nordul tarii au avut de suferit de pe urma inundatiilor, Auchan, prin magazinul sau din Suceava, vine în ajutorul celor aflati în dificultate.
 

Astfel, peste 10 tone de produse de stricta necesitate – ulei, zahar, lapte UHT, pâine, conserve, apa, sucuri, dulciuri, îmbracaminte, lenjerie de pat, tigai etc., în valoare de aproape 40.000 de lei, au fost donate de catre Auchan Suceava familiilor afectate de inundatii din judet. Produsele au fost împartite în loturi individuale, peste 1.000 în total, apoi transportate personal si împartite oamenilor din patru sate afectate (Gura Solcii, Milisauti, Darmanesti si Calinesti), de catre 22 de voluntari din echipa Auchan Suceava, împreuna cu directorul magazinului, Ioana Tosa. “Suntem o companie responsabila si ne preocupa problemele comunitatii. Ca de fiecare data, ne-am mobilizat si i-am ajutat pe oamenii aflati în mare dificultate în aceasta perioada. As dori sa le multumesc colegilor mei care nu au ezitat sa se ofere ca voluntari pentru tot ceea ce a însemnat confectionarea celor 1.000 de pachete cu ajutoare si distribuirea lor catre familiile din sate”, spune Ioana Tosa. Actiunea echipei Auchan Suceava a fost sustinuta de catre asociatia umanitara Teo din Suceava, care tine legatura cu primariile comunelor si cunoaste situatia la zi privind satele inundate si nevoile gospodariilor din zona Sucevei. Auchan este unul dintre cele mai importante grupuri de comert din lume, prezent în 13 tari, peste tot fiind implicat în actiuni de responsabilitate sociala la nivel global, dar si de sustinere a comunitatilor din care fac parte magazinele sale

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: