Pentru 15 studenți ai Universității Suceava la EGGER Rădăuți

Practică plătită

Începând cu data de 5 iulie, 15 studenți de la facultățile de electrotehnică, mecanică și economie ale Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava lucrează la EGGER pentru următoarele 3 luni

 

Producătorul de materiale lemnoase EGGER continuă să investească în dezvoltarea forței de muncă din regiunile aflate în apropierea fabricilor. În acest sens, 15 studenți ai Universității din Suceava vor beneficia timp de 3 luni de un stagiu de practică plătită la fabrica EGGER din Rădăuți. Studenții își vor dezvolta abilitățile și competențele sub supravegherea directă a mentorilor. De asemenea, studenții vor putea deveni angajați EGGER, după finalizarea studiilor. Doi dintre ei participă pentru a doua oară la stagiul de practică oferit de EGGER.
“Este al doilea an consecutiv când EGGER România a semnat un parteneriat cu Universitatea din Suceava, pentru a oferi studenților stagii de practică plătită. Suntem bucuroși că putem ajuta viitorii specialiști să câștige experiență profesională și suntem siguri că ei vor aprecia această oportunitate și vor depune eforturi pentru a se dezvolta”, precizează directorul tehnic al fabricii din Rădăuți, Ioan Banciu.
În prima zi, studenții au participat la diverse întâlniri și prezentări despre Grupul EGGER și produsele sale, condițiile de lucru, normele de securitate în muncă. Studenții s-au întâlnit cu conducerea fabricii și au discutat despre perioada de training care urmează și despre așteptările fiecăruia.
În timpul perioadei de practică, 5 iulie – 30 septembrie, studenții vor avea contract individual de muncă pe durată determinată și vor fi plătiți conform legislației. Ei vor lucra 8 ore pe zi, de luni până vineri, și vor beneficia de sprijinul oferit de mentorii și angajații EGGER. Studenții vor fi evaluați în timpul stagiului de practică, iar la finalul acestei perioade vor prezenta un raport de practică profesorilor coordonatori, în care vor descrie activitățile în care au fost implicați, precum și propriile observații.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: