Având mai mult timp decât fiica sa, Ioana

Maria Băsescu a adus ajutoare la Șerbăuți și Dărmănești

Soția președintelui Traian Băsescu a condus în cele două localități un convoi format din microbuze cu alimente și haine și 6 autotrenuri cu materiale de construcții > Ea a preferat să meargă la Șerbăuți întrucât, în timpul războiului, aici se refugiase bunica sa

 

Prima doamnă a țării, Maria Băsescu, s-a aflat ieri la prânz în județul Suceava, unde a adus un transport de ajutoare pentru familiile sinistrate din localitățile Șerbăuți și Dărmănești. Soția președintelui a condus convoiul format din mai multe microbuze pline cu alimente și haine, care au fost împărțite în cele două localități afectate de inundații, și 6 autotrenuri cu materiale de construcții, cărămidă și BCA, care au fost descărcate în Șerbăuți, unde se reconstruiesc 7 case.
Maria Băsescu a declarat că cele câteva TIR-uri cu materiale de construcții au fost colectate de Ioana Băsescu, însă ea a fost cea care a venit cu acest transport pentru că are mai mult timp liber decât fiica sa. Soția șefului statului a spus că a ales să vină la Șerbăuți și să-i ajute pe oamenii ale căror case au fost afectate sau distruse de inundații pentru că în această localitate s-a refugiat bunica ei din Arbore în timpul războiului. Maria Băsescu s-a întreținut cu câteva zeci de localnici, s-a fotografiat cu ei și a împărțit ciocolată copiilor din comună.
La Șerbăuți, alături de prima doamnă a țării s-au aflat și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, secretarul general al Organizației Județene a PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, și secretarul general adjunct al organizației, Cristi Crețu. Ioan Balan a coordonat alături de primarul localității acțiunea de împărțire a ajutoarelor și s-a preocupat ca fiecare dintre familiile afectate de inundații să primească materialele, proporțional cu paguba suferită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: