Periplul pe la conducerea instituțiilor desconcentrate continua

După circa un an și două luni și alți doi directori, Dumitru Parasca revine la conducerea DADR
 

Printr-un ordin al lui Mihail Dumitru, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Dumitru Parasca se întoarce, după circa un an și două luni, la conducerea Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Suceava. Ordinul de reînvestire pe post survine unei ordonanțe de guvern declarată neconstituțională, dl Parasca urmând a ocupa fotoliul de director interimar până la momentul în care ministerul va aproba o nouă organigramă.
Dumitru Parasca o înlocuiește de la conducerea DADR pe Valeria Simioniuc, susținută de PD-L, care se instalase în acest post printr-un ordin din 31 mai anul acesta, al aceluiași ministru Mihail Dumitru. La acea dată, dna Simioniuc venea în locul social-democratului Ștefan Indianu, care a ocupat biroul de șef al DADR din mai 2009, după împărțirea conducerii serviciilor desconcentrate între PD-L și PSD, formațiuni care la acea vreme erau partenere la guvernare. La rându-i, Ștefan Indianu l-a succedat pe liberalul Dumitru Parasca, care a ajuns șef al Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală după alegerile locale din iunie 2008, când directorul în funcție, Dragoș Juravle, a fost numit director în cadrul Consiliului Județean de către noul șef al executivului, Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: