Suceava

130 de familii, într-o situație… fără ieșire

Nu mai puțin de 130 de familii care locuiesc pe strada Mihail Sadoveanu din zona Serpentinelor a municipiului Suceava, nu mai puteau ieri să ajungă cu mașinile acasă. De ce? Muncitorii firmei de construcții Pfeiffer au săpat șanțuri adânci pe strada Mircea Șeptilici, iar locuitorii de pe străzile adiacente, printre care și Mihail Sadoveanu, nu mai aveau nicio cale de acces către locuințe.

 

Grav este că pe strada Mihail Sadoveanu locuiesc oameni care fac dializă și care pot avea nevoie la orice moment al zilei de o ambulanță. „Constructorul s-a apucat de treabă la ora 15 și a promis că va termina de executat lucrarea la ora 17. Este adevărat că la ora 17 au dispărut toți muncitorii de pe șantier, însă nu au terminat lucrarea. Mormanele de pământ de pe lângă șanțul săpat și utilajele de construcții blochează singura noastră cale de acces către case”, ne-a spus unul dintre cetățenii din zonă.
Firma care execută lucrări de înlocuire a conductelor de apă și canal pe străzile cunoscute de suceveni drept Serpentine este acuzată de locuitorii din acel perimetru că-și bate joc de lucrare. „Noi suportăm praful și zgomotul provocat de utilaje de două luni de zile, ca să ne dăm seama că muncitorii lucrează în bătaie de joc. Dincolo de faptul că ne-au blocat accesul pe stradă, au amenajat un cămin de scurgere a apei deja crăpat. Dacă mai trec și mașinile peste el, atunci se distruge cu totul și iar vor trebui să vină și să ne sape strada”, susține un localnic.
Menționăm, de asemenea, că strada Mihail Sadoveanu este singura cale de acces către stația de pompare și punctul de transformare, obiective strategice. Nici acolo nu se mai putea ieri ajunge.
Locuitorii străzii Mihail Sadoveanu au încercat să vorbească cu reprezentanții firmei de construcții, care i-au blocat în case, însă nu au reușit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: