Alunecări de teren la Dumbrava și Vama

Activată ieri, cea de la Dumbrava (comuna Grănicești) pune în pericol 16 case
 

16 case din Dumbrava, comuna Grănicești, sunt în pericol de prăbușire după ce ieri a fost activată o alunecare de teren, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, după ședința Comitetului județean pentru situații de urgență. El a arătat că autoritățile sunt sprijinite de specialiști pentru a găsi soluții de limitare a fenomenului.
Totodată, Flutur a spus că o echipă de specialiști analizează și o alunecare de teren din comuna Vama, în zona Runc, și care afectează DN 17.
Șeful deliberativului județean a mai informat că alunecarea de teren din orașul Frasin, activată în urmă cu o săptămână și care punea în pericol 20 de gospodării, a fost stopată după ce a fost făcut un drenaj. „La Frasin alunecarea s-a oprit. Sperăm să nu se reactiveze”, a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: