Unde se colectează ajutoare în Suceava ?

Un sucevean în vârstă de 82 de ani a fost plimbat cu pachetele pe care dorea să le doneze de la Consiliul Județean la Primărie, de aici la ISU, apoi la Prefectură și, în final, la biserici > „Hai, eu nu știam unde sunt centrele, dar în nicio instituție pe unde m-au trimis să nu știe nimeni?”, se întreba ieri Vasile Timofte

 

Sucevenii care vor să sară în ajutorul familiilor din județ care au suferit de pe urma inundațiilor nu știu încă unde pot duce ajutoare. În ciuda faptului că în ziare au apărut, în cursul acestei săptămâni, anunțuri de înființare a câtorva centre de colectare, sunt încă persoane care nu știu încotro s-o ia cu pachetele cu alimente, haine, produse de igienă pe care le-au făcut.
Dar și mai rău este că persoane care ar trebui să știe unde se află aceste centre pun pe drumuri oamenii care doresc din tot sufletul să-și ajute semenii aflați în necaz și îi poartă de la Ana la Caiafa, cu sacii după ei.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: