Președintele Traian Băsescu a făcut recepția podului de pontoane de la Dornești

Șeful statului, Traian Băsescu, a ajuns, ieri dimineață, pentru a treia oară, la Dornești, unde militarii au finalizat lucrările la podul de pontoane, construit în aval de podul rutier distrus de inundații. Însoțit de ministrul apărării naționale, Gabriel Oprea, președintele a ajuns la Dornești cu un elicopter militar și a traversat pe jos podul de pontoane.

 

Comandantul militarilor care au lucrat la pod i-a raportat președintelui că acesta a fost finalizat în termenul stabilit. Ziariștilor prezenți la fața locului li s-a spus să stea numai în partea dreaptă a șefului statului.
Primele 3 camioane militare, fiecare în greutate de câte 6 tone, fără încărcătură, au trecut apoi peste podul de pontoane realizat la Dornești, peste râul Suceava, în prezența președintelui și a ministrului apărării.
Ulterior, șeful statului a mers într-un cort militar de campanie, amenajat pe malul râului, unde a mâncat ciorbă de fasole și fasole la cazan, împreună cu militarii și cu delegația care l-a însoțit.
Potrivit lui, circulația pe ruta ocolitoare a DN17 A Siret – Rădăuți urma să fie deschisă la ora 12.30, după ce și angajații de la compania de Drumuri vor fi terminat de turnat asfaltul peste drumul ocolitor creat astfel încât podul de pontoane să fie funcțional.
La Dornești, șeful statului a vizitat și șantierul de construcție a unei case distruse de ape, aceasta urmând să fie dată unei familii cu 7 copii. La Dornești trebuie construite aproximativ 30 de case, din cele 330 afectate de inundații. Președintele Băsescu

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: