Brandul României va fi lansat la Shanghai

 

Aflată vineri în județul Suceava în delegația condusă de președintele Traian Băsescu, pentru a inspecta casele lovite de inundații, ministrul dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, a declarat la Dornești, că brandul turistic al României va fi lansat în data de 29 iulie, în cadrul Expoziției Mondiale de la Shanghai. Ea a ținut să precizeze că la acea dată este ziua României în cadrul Expoziției Mondiale de la Shanghai și a menționat în același timp că brandul va fi lansat și în România. “Este brandul României pentru piața externă”, a spus Udrea, explicând astfel de ce lansarea se va face în cadrul acestei expoziții. Ea a precizat că brandul este legat de natură și de frumusețile României.
În timpul vizitei la Dornești, Elena Udrea a împărțit ciocolată copiilor din comună.
Elena Udrea anunța, în 20 iunie, că Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului va lansa la București brandul turistic al României, și nu la Vatra Dornei, așa cum era programat inițial, potrivit reprezentanților instituției.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: