Pentru sinistrații din județele Suceava și Botoșani

11 autotrenuri și 6 camioane cu ajutoare

Ministrul Elena Udrea a promis ieri că va reveni în județ cu materiale de construcții provenite din donațiile unor firme

 

Prezent ieri la Dornești, alături de președintele României, Traian Băsescu, ministrul dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, ne-a declarat că le-a adus sinistraților din județele Suceava și Botoșani 11 autotrenuri și 6 camioane încărcate cu alimente, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Ministrul a spus că, în zilele următoare, va reveni în județul nostru cu noi ajutoare care constau în materiale de construcții, pentru cei care au rămas fără case.
„Sunt două tipuri de acțiuni pe care le facem. Cele oficiale ale ministerului, prin care vom reabilita drumuri, poduri, podețe și eventual vom interveni în zona refacerii locuințelor. Astăzi (n.n. – ieri) am organizat o acțiune de solidaritate. Am reușit să aducem în județele Suceava și Botoșani 11 TIR-uri și 6 camioane cu alimente, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Urmează să venim cu materiale de construcții, oferite de societăți comerciale”, ne-a declarat Elena Udrea, adăugând că materialele de construcții vor fi donate de societăți comerciale „care au contract cu noi”.
Ministrul a precizat că ajutoarele care au ajuns ieri în județele Suceava și Botoșani au fost strânse doar într-o singură zi.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: