Evenimentele săptămânii la Iulius Mall Suceava

Elevii Școlii Generale Nr. 3 din Suceava au ales Iulius Mall ca loc de desfășurare a festivității organizate cu ocazia sfârșitului de an academic. Astfel, tinerii secții de engleză vor susține vineri, 2 iulie, de la ora 17.00, în Sala de Conferințe de la Iulius Mall o piesă de teatru în care își vor demonstra veleitățile artistice.

 

Admiratorii de frumos pot viziona în continuare expoziția fotografică “Porto – portrete și peisaje urbane”, dedicată Zilei Naționale a Portugaliei. Iscălite de Bogdan Ceobanu, lucrările vor sta la etajul Iulius Mall până pe 4 iulie.
Târgul Colecționarilor le dă întâlnire bucovinenilor și în acest weekend, în Atriumul din Iulius Mall. Societatea de Numismatică și Filatelică Română, secția Suceava, îi reunește pe toți buchiniștii și anticarii din nord-estul țării, ce vor expune într-un spațiu ultramodern valoroase mărturii ale trecutului, printre care piese de artă, de decor și mobilier, stampe, epistole, podoabe și efecte militare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: