Din cauza obturării gurilor de canal cu asfalt

Străzi potopite de apă

Mai multe artere de circulație din urbea reședință de județ nu au făcut față căderilor importante de precipitații din ultimele zile, cauza constând în incapacitatea gurilor de canal de a prelua apa.

 

Este vorba despre străzi pe care s-au făcut intervenții ISPA și de reamenajare a terenului afectat de săpături, la turnarea covoarelor asfaltice respectivele facilități de scurgere a apei fiind obturate cu bitum. Șeful administrației locale, Ion Lungu, a declarat că acest fenomen este consecința nesicronizării specialiștilor executivului cu cei ai societății de utilități comunale ACET, fapt care a stârnit nemulțumirea ocupantului fotoliului din Areni. „ACET, în primul rând, trebuie să colaboreze, pentru că este beneficiarul final, și ar trebui să se ferească să arate cu degetul înspre alții. M-am și iritat atunci când am văzut că se pune problema colaborării între ACET și primărie. Nu prea avem cum lua măsurile care trebuie luate, pentru că nu suntem în relație cu constructorii ISPA, care au contractul la nivelul Ministerului de Finanțe, la Direcția de infrastructură. Dar, în ceea ce privește relația de colaborare dintre primărie și ACET, nu pot să îmi închipui decât aspecte bune și foarte bune. Găsesc că problema este la mijloc, atât la ACET, cât și la primărie”, relevă primul gospodar al urbei. Primarul a accentuat că, anterior momentului în care se trece la readucerea la starea inițială a unei străzi și turnarea covorului asfaltic, este obligatorie corelarea proiectelor și intervențiilor celor doi factori implicați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: