Primăria Suceava va aloca fonduri pentru consolidarea Dealului Teodoreni

 

Anul acesta municipalitatea va aloca 100.000 de lei pentru consolidarea Dealului Teodoreni, aflat la ieșirea din Suceava spre Dorohoi. Potrivit declarațiilor primarului Ion Lungu, ploaia torențială căzută în noaptea de luni spre marți a accentuat procesul alunecărilor de teren din zonă, punând în pericol 2 case, construite chiar la poala dealului. Aflat ieri în zonă, edilul-șef ne-a explicat că alunecările de teren ar putea afecta 10 case în total, însă deocamdată doar două dintre acestea sunt în pericol. Ion Lungu a spus că, anul acesta, municipalitatea nu poate să execute întreaga lucrare de consolidare a terenului, care ar costa 500.000 de lei, ceea ce înseamnă amplasarea a 10 chesoane de colectare a apei. “Vom face un studiu de fezabilitate. Cel mai probabil lucrările vor costa 500.000 de lei, însă noi putem aloca deocamdată doar 100.000 pentru construirea a 4 din cele 10 chesoane necesare pentru colectarea și evacuarea apelor”, ne-a spus Ion Lungu, explicând că speră ca lucrările să fie gata până la începutul sezonului rece.
Edilul-șef a precizat că va încerca să obțină restul banilor pentru execuția lucrărilor de consolidare a Dealului Teodoreni, adică 400.000 de lei, de la Fondul de Rezervă al Guvernului României.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: