Două tone de deșeuri în flăcări

 

Luni, în jurul orei 18, Detașamentul de pompieri Suceava a fost anunțat de faptul că, pe Calea Unirii, la o societate care se ocupă cu colectarea și depozitarea autoturismelor casate, a izbucnit un incendiu la deșeurile din curte.
La fața locului s-a deplasat un echipaj format din 9 militari cu o autospecială pentru stins incendii, unde ardeau deșeuri din materiale textile, mase plastice, cauciuc, uleiuri, în cantitate de aproximativ 2000 kg, existând pericolul de propagare la întregul parc de autovehicule și la două clădiri învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 19.
Au ars cele 2000 kg de deșeuri, cauza probabilă de producere a incendiului fiind scânteile apărute la un ferăstrău mecanic.
Pompierii au salvat cele 2 clădiri învecinate, neînregistrându-se victime omenești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: