„PSD joacă la dublu”

Refuzul consilierilor PSD de a vota în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean repartizarea banilor alocați din Fondul de Solidaritate către cele 41 de unități administrativ-teritoriale afectate de inundațiile din iulie 2008 „arată disprețul lor față de cetățenii localităților respective”, a apreciat secretarul general al organizației județene a PD-L, deputatul Ioan Balan, care a arătat că PSD joacă la dublu.
 

„Cred că acest comportament este nedemn pentru niște consilieri care susțin că se află în slujba cetățenilor pe care-i reprezintă și îl consider un joc la dublu. Pe de o parte, arată oamenilor că nu sunt de acord cu modul în care au fost repartizate sumele din Fondul European de Solidaritate, iar pe de altă parte informează primarii PSD prin fax semnat de domnul Nechifor că le-au fost repartizate sume de bani”, a declarat parlamentarul democrat-liberal, exemplificând cu primarul din localitatea Mălini, Petru Nistor, care a primit un fax de la organizația județeană a PSD semnat de liderul acesteia, deputatul Cătălin Nechifor, prin care este anunțat că a primit 100.000 de lei din Fondul European de Solidaritate.
Totodată, deputatul PD-L de Suceava consideră că aleșii județeni ai PSD au fost prezenți la ședința extraordinară a deliberativului doar pentru a protesta față de faptul că au fost ținuți în picioare la reuniunea Consiliului Euroregiunii „Prutul de Sus”, care s-a desfășurat sâmbăta trecută la Centrul Economic Bucovina. „Mă miră faptul că tânărul președinte Cătălin Nechifor a fost de acord cu atitudinea consilierilor PSD de a sta în picioare un minut în semn de protest pentru că nu au fost așezați jos la acțiunea de la Centrul Economic Bucovina. Asta, în condițiile în care s-a participat la o ședință extraordinară a Consiliului Județean în care s-au luat în discuție lucruri foarte importante, cum ar fi repartizarea banilor pentru înlăturarea efectelor calamităților. Scopul prezenței consilierilor PSD la ședință a fost de fapt de a protesta pentru că nu li s-au oferit scaune la ședința Euroregiunii Prutul de Sus”, a spus Balan.
Făcând referire la acțiunea de colectare de bani pentru bunăstarea membrilor Guvernu-lui Boc, parlamentarul PD-L s-a arătat surprins de modul în care liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, face politică, precizând că „am avut așteptări mult mai mari de la domnia sa”. „Acțiunile pe care le promovează sunt acțiuni tipice organizațiilor de tineret de care nu se poate desprinde. Eu cred că pentru a fi președinte al PSD Suceava, organizație recunoscută ca fiind una puternică, trebuie mai multă înțelepciune și mai multă maturitate. Acum, în momente de criză, oamenii au nevoie de soluții și ar trebui ca social-democrații suceveni să lase deoparte mascarada aceasta ieftină. Ies cu tot felul de glumițe de doi bani, și aici mă refer la acțiunea electorală

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: