O publicație fără identitate mi-a furat identitatea

 

Este vorba despre o fițuică oficială, concepută și tipărită de angajații Centrului de Informare Europa, din banii Primăriei Câmpulung: „Buletin Informativ Câmpulungean”. „Ziarul” al cărui scop este comunicarea realizărilor primarului Gabriel Șerban a publicat în nr. 4, din luna mai a.c., un articol semnat de cea care scrie aceste rânduri. Materialul, care conține declarațiile unor anonimi, critică măsura guvernului Boc privind impunerea caselor de marcat țăranilor care vând în piețe.
Cu toate că sunt de acord cu ideile dezvoltate în acest material, anunț că nu am scris niciodată și nici nu intenționez să scriu vreodată pentru acest ziar. Pe scurt: eu nu am semnat acel articol!
Pe de altă parte, sunt convinsă că dl primar Șerban este atât de ocupat încât nu a avut timp să-și închipuie că angajații săi de la Centrul de Informare Europa, departament aflat sub patronajul primăriei pe care o conduce, vor avea tupeul și nesimțirea să fure identitatea cuiva pentru a oferi credibilitate unei fițuici de (ne)informat publicul.
Sunt convinsă că acești angajați au visat încă din copilărie să se scarpine de membrii cabinetului Boc. Iată că visul li s-a îndeplinit și zânul Gabriel Șerban le-a dat bani de la pușculița comună să-și verse amarul într-un articol critic, pe care însă nu au avut curajul să-l semneze, așa cum am făcut eu atunci când am dezvoltat subiectul într-un articol publicat în ziarul „Crai nou”.
Le urez „colegilor” de la „Buletin Informativ Câmpulungean”, printre care se numără și consilieri locali ai orașului Câmpulung Moldovenesc, să le dea Dumnezeu minte, că incompetență și totală neștiință despre cu ce se mănâncă această meserie au cu duiumul. Semnează adevărata Oana Șlemco.
Nota redacției. După ce Oana ne-a predat acest material, pe care avea tot dreptul să-l scrie, ceva sunându-ne cunoscut, am cercetat colecția ziarului și, surpriză! Articolul incriminat a apărut în ziarul „Crai nou”, în ediția din 27 aprilie a.c., sub semnătura corespondentei noastre pentru Câmpulung Moldovenesc Iulia Tiță. Asta da, meserie!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: