Liberalii o monitorizează pe Elena Udrea

 

Liderul PNL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, a declarat joi că, în calitate de președinte al Comisiei de turism din cadrul partidului, va monitoriza activitatea Elenei Udrea și greșelile făcute „de această domniță” în domeniul turismului.
El consideră că în România nu se poate vorbi nici măcar de un turism de calitate, cu servicii de calitate, întrucât au fost desființate școlile care pregăteau personalul în domeniu. „La noi se cheltuie banii pe branduri, pe poze și filmulețe, dar nu pentru dezvoltarea infrastructurii turistice”, a spus Băișanu. El a arătat că în țara vecină, Ucraina, se fac în prezent numeroase investiții în domeniul turismului, urmând ca apoi să înceapă promovarea. „La noi e invers”, a spus liderul liberal sucevean, care a arătat că nu se poate face turism doar prin acțiuni festiviste în care ministrului Elena Udrea i se aduce zăpadă sub tălpicile saniei.
Potrivit lui Băișanu, printr-o acțiune guvernamentală coerentă în domeniul turismului, cu investiții în infrastructură, acest sector poate să ajungă, în câțiva ani, să reprezinte zece la sută din produsul intern brut, însă actuala guvernare nu face altceva decât să distrugă turismul românesc. „Ne facem brand de țară care nu e susținut decât de natura minunată a țării și nu de acțiuni de dezvoltare a turismului. La noi se distruge turismul cu drumuri proaste pentru că nu ajungem cu mașinile nici măcar la mănăstirile din Bucovina”, a subliniat președintele PNL Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: