La ce se vor gândi parlamentarii când vor vota moțiunea de cenzură

 

Vicepreședintele UNPR, senatorul Liviu Câmpanu, și-a exprimat joi convingerea că moțiunea de cenzură la legile prin care Guvernul își angajează răspunderea nu va trece, cu toate nemulțumirile care răzbat din PD-L, pentru că sunt și parlamentari din opoziție care au legături financiare cu actuala guvernare. „Mulți parlamentari PSD și PNL sunt legați de contracte cu statul român și mai întâi se vor gândi la firmele lor decât la doctrine”, a spus Câmpanu, care a evitat să nominalizeze parlamentari ai opoziției care au firme aflate în relații contractuale cu statul.
El a declarat, într-o conferință de presă desfășurată la Suceava, că Biroul Național al UNPR va stabili marți modul în care vor vota parlamentarii formațiunii la moțiunea de cenzură a opoziției la legile pentru care Guvernul își angajează răspunderea. El a arătat că UNPR va vota împotriva moțiunii dacă Executivul va prelua în cele două legi amendamentele UNPR, iar dacă nu vor fi preluate aceste amendamente, parlamentarii UNPR se vor abține de la vot.
Câmpanu a subliniat că este exclus ca UNPR să dea un vot pentru moțiune, arătând că nu poate da gir PSD și PNL, partide care au dovedit că știu doar să distrugă și nu să construiască.
Vicepreședintele UNPR a menționat că printre propunerile partidului este cea prin care și angajații din companiile de stat să fie solidari la efortul de reducere a cheltuielilor bugetare și că și salariile acestor angajați ar trebui să fie reduse. El a subliniat că dorește ca măsurile de austeritate să nu depășească data de 31 decembrie 2010.
Câmpanu a mai declarat că Guvernul Boc este perfectibil și că este posibil ca în perioada următoare să fie efectuată o remaniere guvernamentală. „S-ar putea să avem remaniere guvernamentală poate mai repede decât vă așteptați dumneavoastră”, a conchis senatorul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: