Steaua II s-ar putea transforma în FC Zimbrul Suceava !

Condiția pusă de Ion Alexandrescu pentru a avea din nou echipă de Liga a II-a la Suceava este ca primăria să-i concesioneze pe 49 de ani Stadionului Areni

Suceava ar putea reveni mai repede decât s-ar fi crezut în peisajul fotbalistic al eșalonului secund din România. Omul de afaceri Ion Alexandrescu a anunțat ieri că intenționează să aducă formația Steaua II la Suceava. După spusele sale, discuțiile cu finanțatorul din Ghencea, Gigi Becali, sunt foarte avansate.

 

Alexandrescu: “Nu am nevoie de niciun ban public. Vreau doar să-mi fie concesionat Stadionul Areni pentru 49 de ani”

Ion Alexandrescu spune că Steaua se va numi FC Zimbrul Suceava și va activa în Liga a II-a. “Am discutat cu Gigi Becali și e de acord. Acum trebuie să văd dacă și autoritățile locale de la Suceava își doresc într-adevăr să avem din nou echipă. Nu am nevoie de niciun leu din banul public. Vreau doar să-mi fie concesionat Stadionul Areni pentru 49 de ani”, a declarat Alexandrescu, care a mai precizat că, în cazul în care mutarea va reuși, la Suceava vor ajunge și 4-5 jucători din actualul lot al grupării Steaua II.
În zilele următoare, omul de afaceri sucevean va purta discuții cu reprezentanți ai autorităților locale pentru a analiza posibilitățile în care ar putea să-i fie concesionat stadionul Areni.
Steaua II este a doua echipă a grupării finanțate de Gigi Becali. Echipa antrenată în prezent de Leonard Strizu este ca și salvată de la retrogradare, dar odată cu ideea mutării primei echipe la Buzău, în Ghencea a apărut și varianta ca echipa a doua să fie preluată de altcineva, urmând ca Steaua să se axeze mai mult pe juniorii de la propria academie.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: