Olimpiada de iarnă din 2022, în Bucovina?!!!

Președintele Viktor Ianukovici a propus ca Ucraina să candideze pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă de peste 12 ani în Bucovina, urmând a fi incluse în ofertă nu numai zona Cernăuți ci și regiunile carpatice vecine > Anunțul a fost făcut sâmbătă, la Suceava, de guvernatorul regiunii Cernăuți, Mychail Papiev

 

Prezent sâmbătă la Suceava, la ședința Euroregiunii „Prutul de Sus”, guvernatorul regiunii Cernăuți, Ucraina, Mychail Papiev, a declarat că este luată în calcul posibilitatea organizării Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2022 în Bucovina, în zona Cernăuți.
Papiev a ținut să sublinieze că, după experiența organizării Campionatului European de Fotbal în 2012 împreună cu Polonia, este posibil ca și în acest caz să se discute de o candidatură comună pentru organizarea JO din 2022 cu județele vecine din România. El a precizat că, în aceste condiții, vor fi necesare investiții în infrastructură, inclusiv în infrastructura rutieră, mai ales că, în privința culoarelor de transport, această zonă este „un punct alb” pe harta Europei.
Potrivit președintelui regiunii Cernăuți, la ședința de joi a Consiliului Regiunilor din Ucraina, președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a propus ca Ucraina să candideze pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2022 în Bucovina. El a spus că este evident că nu numai zona Cernăuți va fi inclusă în această ofertă, ci și regiunile carpatice din vecinătate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: