Fălticeni

„Potop” de jumătate de ceas

Suficient pentru ca numeroase străzi să devină impracticabile

Ieri, la prânz, în jumătate de oră, la Fălticeni s-au înregistrat precipitații de 40 de litri pe metru pătrat. Apele adunate au paralizat traficul rutier pe câteva străzi, fiind necesară intervenția angajaților de la ACET și de la Serviciul de gospodărie comunală a primăriei pentru a curăța gaigărele și a desfunda sistemul de canalizare.

 

Apa de versanți și de pe străzile în pantă s-a adunat în sensul giratoriu din Piața „Mihai Eminescu”, pe străzile Ana Ipătescu, 2 Grăniceri, Sucevei, 13 Decembrie și la sensul giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Roman, făcând imposibilă trecerea autoturismelor. Pe strada Sucevei și pe strada Caporal Popescu a fost nevoie de intervenția unui utilaj tip Wolla pentru a îndepărta aluviunile aduse de apă. Apele au făcut impracticabile și câteva străzi balastate din zona de nord a orașului, pietrișul fiind luat de precipitațiile abundente.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: