În localitatea natală a mamei ministrului Elenei Udrea

CNI nu va mai construi o sală de sport

Compania Națională de Investiții (CNI) a anunțat, în urmă cu o lună, prin vocea directorului general Ana Maria Topoliceanu, că va construi 3 noi săli de sport în județul Suceava. Construcțiile urmau să deservească atât școlile din localitățile Milișăuți, Bosanci, cât și pe cele din Mălini, comuna natală a mamei ministrului Elena Udrea (PD-L). Cele trei investiții depășeau fiecare valoarea de 2.500.000 lei.
 


Săptămâna trecută, aceeași Maria Topoliceanu a anunțat că structura pe care o conduce a organizat licitațiile pentru construcția celor 3 săli de sport, însă a sistat finanțarea proiectului, în contextul crizei economice.
Evident că decizia l-a nemulțumit pe primarul comunei Mălini, Petru Nistor (PSD), care ne-a spus că a aflat din presa națională că nu va mai primi banii pentru construcția sălii de sport. Primarul și-a exprimat nemulțumirea și față de postul național de televiziune Realitatea Tv, unde un realizator de emisiuni ar fi afirmat că Mălini ar fi o comună „uitată de lume”. „Unde dracu’ este Măliniul o localitate uitată de lume nu înțeleg? Avem o pârtie de schi și, în derulare, multe alte proiecte. Nu ne-a spus nimeni nimic oficial despre sistarea finanțării sălii de sport. Am aflat de la televizor că nu vor mai veni banii. Eu am depus proiectul pentru finanțare la începutul anului 2009”, ne-a declarat primarul.
Petru Nistor susține că ministrul dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, nu a influențat decizia CNI privind finanțarea sălii de sport din Mălini. „Mama Elenei Udrea a plecat din Mălini în urmă cu 30 de ani, iar atunci când am depus proiectul de finanțare dna Udrea nu era nici măcar ministrul dezvoltării. Ar mai fi un aspect. Eu sunt primar din partea PSD și nu din partea PD-L, așa cum au spus cei de la Realitatea Tv. Am câștigat alegerile în localitate cu 82% pentru PSD. Sala de sport de la Mălini este o investiție de care comunitatea locală are nevoie. Avem 1600 de copii și nicio sală de sport în comună. Avem o echipă de fotbal care are șanse mari să promoveze în Divizia C. La Mălini se face sport!”, susține primarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: