UNPR nu prinde rădăcini la Suceava

Noul lider social-democrat al județului Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a ridiculizat duminică intențiile „palide” ale noului înființat partid UNPR de a se constitui în alternativă la actuala putere.

 

Președintele PSD Suceava a declarat că așteaptă revenirea în partid a foștilor membri ai organizației care nu s-au înscris în alte formațiuni politice pentru a construi împreună alternativa de stânga la actuala putere. Nechifor a mai spus că PSD poate constitui și construi alternativa de stânga la actuala putere de dreapta, menționând că la Suceava, organizația UNPR este coordonată de senatorul de Botoșani Liviu Câmpanu, fost membru PNL, întrucât această formațiune nu a reușit să găsească resurse locale pentru a constitui filiala. „Au apelat la

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: