Tăierea veniturilor – o etapă; urmează a doua

Președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că România nu poate ieși din criză decât prin propriile puteri. „România nu va ieși din criză decât prin puterile noastre”, a spus Nechifor.

 

El a arătat că, pentru a susține economia românească, atât el cât și familia lui vor cumpăra doar produse românești. „Eu și familia mea vom cumpăra produse românești”, a spus Nechifor.
El a arătat că este sceptic că măsurile de austeritate anunțate de Traian Băsescu vor duce la ieșirea din criză, pentru că nu sunt dublate și de măsuri de relansare a economiei, și că se așteaptă ca în curând să fie adoptate măsuri de creștere a TVA și a cotei unice de impozitare.
Nechifor a amintit că, în urmă cu o lună, când a participat la Madrid la o dezbatere a membrilor comisiilor de buget-finanțe din parlamentele naționale ale statelor membre UE privind criza economică și financiară, scenariul care era luat în calcul în cazul României era cel privind creșterea de taxe și impozite.
„Se pare că vom ajunge și la acest scenariu”, a mai spus Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: