Mopan organizeaza expoziții cu vânzare

Liderul pieței sucevene în materie de produse de panificație și patiserie, Mopan, organizează în fiecare weekend, în magazinele sale din județ, expoziții cu vânzare

 

Firma Mopan, lider pe piața suceveană în materie de produse de panificație și patiserie, va organiza în fiecare weekend, în cele peste 100 de magazine din județ, expoziții cu vânzare. Astfel, sucevenii sunt așteptați la finele acestei săptămâni la magazinul din zona „Curcubeul”, pentru a admira și cumpăra delicioasele produse Mopan, concepute după rețete care îmbină perfect tradiția și calitatea.
Potrivit reprezentanților firmei, pâinea Mopan este naturală, sănătoasă și fără E-uri, întrucât este făcută din făina proprie, obținută printr-o tehnologie germană de ultimă generație, și gătită de bucătari de-săvârșiți, cu experiență în domeniu, după rețete tradiționale.
Peste 70 de sortimente de pâine și specialități realizate în fabrica de pâine „Cuptorul de aur” sunt vândute în rețeaua de magazine Mopan din județ, alături de alte 40 de sortimente de patiserie și cofetărie.
Numeroasele certificate de calitate, valabile la nivel internațional, fac dovada calității zecilor de sortimente de pâine, cozonaci, plăcinte, torturi și prăjituri realizate de firma Mopan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI