Comunicat de presă

Tineri pentru comunitate

 

Organizația Habitat pentru Umanitate Rădăuți, în colaborare cu Colegiul Tehnic Rădăuți, a demarat vineri proiectul „Tineri pentru comunitate”, pe șantierul Habitat din municipiu.
Ideea acestui proiect s-a născut din dorința de a ajuta membrii comunității rădăuțene ce au optat pentru o casă tip Habitat. Sub deviza “Ce Te Reține să voluntariezi?”, elevii Colegiului Tehnic au demonstrat că nu îi reține nimic și au venit să dea o mână de ajutor familiilor ce au nevoie de ei. Cei peste 60 de elevi, însoțiți de profesorii lor și îndrumați de personalul organizației Habitat pentru Umanitate, au dovedit un real interes pentru acest proiect.
Pe parcursul zilei s-au placat cu OSB două duplexuri și s-a început placarea celui de-al treilea. Asta înseamnă că au fost ajutate 5 familii din cele 8 ce au fost selectate pentru a obține o casă tip Habitat la sfârșitul anului.
Data debutului proiectului nu a fost aleasă întâmplător, ci reprezintă celebrarea Zilei mondiale a familiei.
Acestei inițiative i s-au alăturat și câțiva membri ai Consiliului Director al organizației Habitat pentru Umanitate. Familiile partener ce au fost ajutate în cadrul acestui proiect, în semn de mulțumire pentru efortul depus de elevii prezenți, au oferit bucate tradiționale bucovinene gătite chiar de ele. (VIVIANA HUȚULEAC, manager comunicare și voluntari)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: