La Rădăuți

A doua ediție a „Cupei Bucovinei”

 

La finalul săptămânii trecute, pe 7 – 9 mai 2010, la Rădăuți, s-a desfășurat ediția a II-a a „Cupei Bucovinei” la minibaschet și babybaschet, la care au participat nu mai puțin de 12 echipe: din Iași – 5 echipe, Botoșani – 2 echipe, Moinești – 2 echipe și Rădăuți – 3 echipe.
Competiția s-a desfășurat la sala Școlii „Mihai Eminescu” Rădăuți și Sala Municipală, în organizarea Direcției pentru Sport a Județului Suceava, Școala „Mihai Eminescu” Rădăuți (reprezentată de dl profesor Ovidiu Larionescu) și C.S. Triumph Rădăuți (reprezentat de dl profesor Dănuț Bujdei). Jocurile s-au desfășurat într-o atmosferă prietenoasă (atmosferă creată de organizatori și de publicul numeros prezent în sală, care și-a încurajat favoriții în mod sportiv și civilizat) și într-un spirit desăvârșit de fairplay. Sportivii, deși foarte mici (născuți în 1998 – minibaschet și în 2000 – babybaschet ), au demonstrat o bună pregătire și un nivel ridicat al cunoștințelor tehnice.
Competiția de minibaschet a avut următorul clasament:

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: