Speranțe de fluidizare a traficului afectat de intervențiile la infrastructura subterană

 

Lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare de pe strada Gheorghe Doja din Suceava, care face legătura între cartierele Ițcani și Burdujeni, ar putea fi încheiate până la finele săptămânii viitoare, anunță conducerea municipalității sucevene, care precizează că, astfel, se creează premisele pentru preluarea unei importante părți a circulației auto și descongestionare a traficului de pe Calea Unirii și din centrul orașului.
Tot în săptămâna care vine ar urma să ajungă la finiș și intervențiile de pe strada Mircea Șeptilici, din zona Serpentinei, arteră cu rol important în redirecționarea fluxului de autovehicule. Deschiderea acesteia din urmă ar putea fi urmată de redarea în folosință a unei benzi de pe strada în reabilitare Cernăuți, conducerea executivului purtând tratative de urgentare a execuției cu constructorul SCCF Group Colas. „În acest mod vom putea face o deviere a circulației de pe Mircea Șeptilici pe Cernăuți, spre Ițcani, iar dacă va fi gata și Gheorghe Doja, vom avea asigurată o punte de legătură cu cartierul Burdujeni”, a declarat ieri primarul Ion Lungu.
În partea centrală a orașului, după ce s-a lucrat inclusiv sâmbătă și duminică, săptămâna aceasta există certitudini de încheiere a intervențiilor la apă de pe strada Tudor Vladimirescu, demers care va face posibile lucrările programate pe străzile Alexandru cel Bun și Mitropoliei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: