Sânge proaspăt de la Direcția Silvică

233 de angajați ai instituției donează sânge în campania „Donează sânge, donează viață”, inițiată de directorul Mihai Mihețiu > Este cea mai amplă acțiune de acest gen susținută de salariații unei singure instituții

 

În urmă cu exact o săptămână, 233 de salariați ai Direcției Silvice Suceava au început o amplă campanie de donare de sânge. Din data de 5 mai, câte 20 de persoane pe zi răspund inițiativei directorului Mihai Mihețiu și se prezintă la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava pentru a dona sânge. O vor mai face timp de încă o săptămână, campania denumită de DS Suceava „Donează sânge, donează viață” urmând a se încheia pe 17 mai.
„Cam frumos”, am spune noi, când toate de desfășoară într-un context nu prea vesel din viața sucevenilor, a românilor în general. În timp ce subiectul zilei rămâne „ne luați cu sila, puțin câte puțin, din viața noastră”, ei s-au gândit să dea de bunăvoie un strop de viață celor ce vor avea nevoie de ea.
„Ideea a venit ca urmare a informațiilor pe care le-am receptat din presă și care făceau referire la criza de sânge cu care se confruntă unitățile medicale din județ. În condițiile în care Direcția Silvică Suceava numără mulți angajați, conducerea instituției a luat inițiativa unei campanii de donare”, a declarat Cezar Tulbure, șeful Biroului de pază și protecție a pădurilor din cadrul DS Suceava.
Instituția a luat apoi legătura cu conducerea Centrului de Transfuzie Suceava, care a transmis condițiile de vârstă și sănătate pe care trebuie să le îndeplinească orice donator din România, după care „s-a făcut strigare” în toate unitățile silvice din teritoriu. Au răspuns in corpore 233 de salariați ce vor dona sânge în cea mai amplă campanie de acest fel susținută de colectivul unei singure instituții.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: