Sfânta Liturghie și Imaginea Bucovinei la Mănăstirea Putna

Mănăstirea Putna găzduiește în zilele de 7 și 8 mai Atelierul de fotografie din cadrul proiectului „Imaginea Bucovinei”.

 

Acest proiect, care se adresează elevilor pasionați de arta fotografică, este inițiat cu binecuvântarea Î.P.S. Pimen, la nivelul Protopopiatului Rădăuți, de către Corala Sf. Ierarh Leontie, în parteneriat cu Mănăstirea Putna, Galeriile de Artă Rădăuți, Adyga Studio Rădăuți, I.B.F. Pavimente Marginea, Clubul Copiilor Rădăuți și nume-roase unități de învățământ (C.N. „E. Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul Tehnic Rădăuți, Colegiul Tehnic “Lațcu Vodă” Siret, G. Ș. „Andronic Motrescu” Rădăuți, G.Ș. „Ion Nistor” Vicovu de Sus, Școala cu Clasele I-VIII Nr. 2 Rădăuți, Școala cu Clasele I-VIII Nr. 3 Rădăuți, Școala cu Clasele I-VIII Nr. 4 Rădăuți, Școala cu Clasele I-VIII Nr. 5 „Bogdan Vodă” Rădăuți, Școala cu Clasele I-VIII Milișăuți, Școala cu Clasele I-VIII “Dimitrie Păcurariu” Șcheia). Pe parcursul acestor două zile, elevii participanți vor avea în mijlocul lor doi instructori fotografi (prof. Adrian Popovici – Clubul Copiilor Rădăuți și Gabriel Mihalciuc – Studio Adyga). Aceștia vor fi la dispoziția copiilor, explicându-le atât noțiuni elementare, cât și unele secrete de care trebuie se țină cont atunci când cineva face o fotografie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI