„Satul meu, grădină dragă”

 

Într-o lume din ce în ce mai zbuciumată, în care adevăratele valori sunt acoperite de cele false, am considerat că antrenarea elevilor în activități care să le dezvolte dragostea, respectul și prețuirea față de orizontul local reprezintă o datorie pentru toți cei implicați în actul educațional.
În acest spirit, având tocmai aceste obiective, s-a desfășurat la S.A.M. Zvoriștea concursul ,,Satul meu, grădină dragă”. Au fost antrenați elevi din ciclul primar și gimnazial din clasele a V-a și a VI-a de la școlile comunei Zvoriștea, dar și de la alte școli care au dorit să participe la concurs.
Ne-am bucurat să constatăm că satul ocupă un loc aparte în sufletul copiilor, acest lucru fiind concretizat în compuneri deosebite, pline de sinceritate și candoare, care dovedesc cât de surprinzători pot fi copiii atunci când își exprimă ideile proprii. La fel de frumoase și remarcabile au fost picturile, desenele și machetele realizate, având aceeași temă. Toți participanții au fost răsplătiți cu diplome, lucrările lor fiind expuse într-o expoziție organizată la Școala Zvoriștea (Înv. ANGELA SFICHI, înv. ZVETLANA PUIU)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI