O dată este ca niciodată…

Ieri, alaltăieri, am fost trist. De două ori. Unu, trec pe la tarabă să-mi iau tainul de prese. Nicu și Ticuța, la pământ. Iubitori înrăiți de animăluțe, speriați nevoie-mare că hingherii dau să vie și să le confiște pisicile din… dotare, din ocrotire. Necaz mare! Ce să facem?!

 

Unii ne naștem cu inimă, alții – cu ele împietrite. Fiștecare cu pocinogu lui. Or fi venit, n-or fi venit căsăpitorii de dobitoace, nu mai știu. Știu doar că lumea va fi și mai tristă după văduvirea unor companii ce îmbelșuga și îmbunătățea omul. Doi, acasă, undeva pe Zamca, deschid geamul să furajez pisicile nimărui de prin preajma blocului. N-apuc, că și sunt somat, cu… specifică virilitate, de-un megieș. Nu le mai da m’ncare, că-mi strică garaju’. Da, niște mâțe ogârjite îi strică omului… garajul. Care garaj, de departe mirosind a treabă necurată și-a mânării specifice made primăriile mioritice. Am autorizație! Să fii sănătos, a lipi, jmecherește, un garaj de clădirea altcuiva – miroase de la o poștă! Că e atât de frumușel tupilat și nu se vede… Că pune tablă și că ogârjitele, lihnite de fomică, îi vor zgâria tabla! Ca să vezi cine zgârie tabla la români. Niște mâțe vai de capul lor, oploșite în spatele blocului cutare…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: