La Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”

Noi specializări

 

Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava a fost evaluat recent de o comisie A.R.A.C.I.P., în vederea acreditării școlii, pentru două noi calificări profesionale de nivel 3 – tehnician mecanic pentru întreținere și reparații și tehnician electrician-electronist auto.
Comisia formată din experți ARACIP a verificat baza materială și resursele umane, sistemul de management al calității din această unitate școlară.
Concluzia a fost una singură: colegiul îndeplinește toți descriptorii impuși pentru acreditarea acestor noi specializări cerute în acest moment pe piața forței de muncă.
Așadar, absolvenții clase-lor a VIII-a sunt așteptați să se înscrie la aceste noi specializări, ei având posibilitatea finalizării studiilor în domenii căutate pe piața muncii, dar și aceea de a obține permisul de conducere categorie B, în cadrul școlii. (Prof. HUȚU ELENA MONICA, consilier cu munca educativă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: