Aproape 100 de suceveni au fost angajați pe loc la târgul de joburi

Ei ar urma să lucreze în construcții de clădiri, hoteluri și alte activități de cazare, industria alimentară, comerțul cu amănuntul sau prelucrarea lemnului
 

Peste 120 de angajatori din județul Suceava au venit cu slujbe vacante ieri la Bursa generală a locurilor de muncă. Cei mai mulți au fost din municipiul Suceava (37), în ordine urmând Fălticeni – cu 34 de oferte, Rădăuți – cu 20 și Câmpulung Moldovenesc – cu 31.
Agenții economici au venit cu 800 de oferte, în Suceava fiind disponibile 305 joburi, în Fălticeni – 223, în Rădăuți – 95 și în Câmpulung Moldovenesc –179. Mai mult de 2650 de persoane s-au perindat pe la standurile ofertanților, în reședința de județ fiind amatori de un loc de muncă 1324 de șomeri.
Potrivit directorului coordonator al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Aurelia Focșa, 1133 de persoane au fost selectate în vederea încadrării (96 dintre participanți fiind angajați pe loc), 640 dintre ei în capitala de județ. „Persoanele care au fost încadrate pe loc și-au găsit un loc de muncă în diferite domenii de activitate, dintre care cele mai importante ca număr de angajări sunt: construcții de clădiri, hoteluri și alte activități de cazare, industria alimentară, comerțul cu amănuntul sau prelucrarea lemnului”, ne-a declarat Aurelia Focșa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: