Sucevenii care nu-și sapă șanțurile din fața curții, amendați cu până la 500 de lei

Primăria organizează și pânde pentru a-i prinde pe cei care aruncă gunoaiele pe malul râului Suceava

 

Conducerea administrației locale sucevene atrage atenția locuitorilor urbei că sunt obligați să întrețină curățenia în prejma imobilelor în care locuiesc și să arunce resturile din gospodării doar în locurile special amenajate.
Primarul Ion Lungu reliefează că, după ce platforma de deșeuri menajere a fost închisă, conform reglementărilor europene în vigoare, pe raza municipiului Suceava riscă să apară noi gropi de deșeuri. Dl Lungu susține că depozitări ilegale de gunoaie au fost descoperite pe malul stâng al râului Suceava, în amonte de Bazar, edilul-șef avertizând că, pentru a-i prinde pe localnicii certați cu regulile de protecție a mediului, în zonă vor fi organizate mai multe „pânde”. Cei în cauză, la fel ca și locuitorii de la casele din Ițcani și Burdujeni-sat, care nu fac curățenie în fața gospodăriilor și nu întrețin șanțurile de scurgere a apei, vor fi amendați cu până la 500 de lei.
„Nu ne face nicio plăcere, dar nu avem altă soluție dacă vrem să păstrăm curățenia în municipiul Suceava. Datoria municipalității este de a asigura salubritatea, iar cea a cetățenilor de a ne ajuta să o păstrăm”, precizează primarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: