La reabilitarea termică a blocurilor

Lucrări suplimentare, cheltuieli suplimentare

 

Locatarii blocurilor din Suceava, care au fost incluse în programul guvernamental de reabilitare termică vor trebui să scoată din buzunar mai mulți bani decât s-a stabilit inițial pentru a-și achita contribuția care le revine prin acest program, în condițiile în care a fost necesară efectuarea unor lucrări suplimentare.
Potrivit primarului Ion Lungu, aceste costuri suplimentare au fost determinate de efectuarea unor lucrări la subsoluri, terase sau din cauza unor erori de proiectare ca urmare a măsurătorilor făcute înainte de execuție. „Au fost lucrări solicitate de proprietari sau lucrări care au fost necesare, pentru că au existat erori din start la proiectare”, a spus Lungu. El a subliniat că nu au fost majorate tarifele de execuție a lucrărilor, ci acestea reprezintă costurile lucrărilor ce nu au fost incluse inițial în proiect.
Totodată, primarul Sucevei a făcut un apel locatarilor ale căror blocuri au fost reabilitate termic prin acest program să-și achite contribuția: „Am înțeles că au fost Sărbătorile de Paște și ne-au cerut să-i păsuim, dar ar trebui să plătească aceste lucrări, ca să plătim constructorii și să facem decontul final”.
Costurile care ar trebui achitate de proprietari pentru reabilitarea termică a blocurilor în municipiul Suceava ce sunt incluse în programul inițiat de Ministerului Dezvoltării sunt cuprinse între 584 de euro și 1.410 euro, în funcție de numărul de camere și de numărul de apartamente din bloc.
În municipiul Suceava se reabilitează termic 16 blocuri de locuințe.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI