Volei masculin, juniori III

Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, la doar un set de calificarea la turneul final

 

La sfârșitul săptămânii trecute, la Buzău s-a disputat u-na din grupele turneului semifinal al Campionatului național de volei masculin pentru juniori III. Formația LPS Suceava a avut ca adversare echipele CSȘ Bacău, CSȘ Olimpia Râmnicu Sărat și CSȘ Buzău.
Ghinionul a făcut ca gruparea suceveană să întâlnească formația gazdă chiar în primul meci. Elevii profesorilor Vasile Moșuc și Eusebiu Ionescu au jucat bine și au condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, însă dacă s-au descurcat în fața adversarilor lor, nu au reușit să facă același lucru și împotriva arbitrilor, pierzând pe final cu 3-2. În celelalte două partide, LPS CSȘ Suceava a pierdut cu 1-3 disputa cu CSȘ Bacău, cea mai bună formație din competiție, și a învins cu 3-1 gruparea CSȘ Râmnicu Sărat.
„Dacă am fi câștigat primul meci, cel cu CSȘ Buzău, am fi ajuns la turneul final. Păcat pentru efortul depus de tinerii noștri jucători, pentru că arbitri au ținut clar cu gazdele. De fiecare dată când evoluezi în deplasare te aștepți la 5% în favoarea gazdelor, însă aici, la Buzău, a fost mult mai mult, și cum la volei sunt suficiente două decizii aiurea ca să te scoată din mână, lucrurile au fost clare.
Oricum, o experiență bună pentru sportivii noștri, care sunt convins că vor progresa și o parte din ei vor ajunge jucători”, a declarat profesorul Vasile Moșuc.
Din echipa LPS CSȘ Suceava au făcut parte jucătorii: Claudiu Locovei, Gabriel Nicoară, Alexandru Scurtu, Răzvan Pricop, Alexandru Cojocaru, Călin Șoș, Vlad Stratulă, Alin Stoica, Ciprian Boanță, Eusebiu Muntean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI