Bugetul „tineretului” sucevean, cu o treime mai mic față de anul trecut

Acțiunile DJT Suceava vor fi organizate cu sprijinul sponsorilor

 

Bugetul pentru anul în curs al Direcției Județene pentru Tineret Suceava (DJT) este cu o treime mai mic comparativ cu cel alocat în 2009. Anunțul a fost făcut ieri de Simona Sofronie, șefa DJT Suceava, care ne-a informat că anul trecut instituția a avut un buget de 802.685 lei, față de 523.230 lei, cât are anul acesta. „Din bugetul total alocat anul acesta, 298.307 lei reprezintă cheltuielile salariale”, ne-a declarat Simona Sofronie.
În aceste condiții, este lesne de înțeles că DJT Suceava nu are bani suficienți pentru organizarea de evenimente destinate tinerilor. „Vom încheia parteneriate cu alte instituții publice și vom încerca să facem rost de bani de la sponsori pentru organizarea acțiunilor”, a precizat șefa DJT.

Concurs de film de scurtmetraj pe tema consumului de „etnobotanice”

DJT Suceava ne-a informat că a stabilit calendarul cu evenimente pentru anul acesta. Prima acțiune este un concurs de film de scurtmetraj, denumit sugestiv „Vise care ucid”. Competiția are ca temă consumul de droguri etnobotanice și se adresează elevilor și studenților. Înscrierile la concurs de fac în perioada 1.05 – 24.05 a.c., iar participanții trebuie să depună la sediul DJT, în dublu exemplar, pe suport electronic, un material vizual de minimum 5 minute, însoțit obligatoriu de un rezumat al subiectului filmului, precum și fișa individuală de înscriere.
Jurizarea se va realiza în perioada 25.05 – 29.05 a.c., de către reprezentanți ai mass-media și reprezentanți ai autorităților locale. Filmele câștigătoare vor fi stabilite în funcție de originalitatea scenariului, claritatea mesajului, interpretare și, nu în ultimul rând, calitatea imaginii și sunetului.
DJT va mai organiza anul acesta evenimente pentru a marca Ziua tineretului (2 mai) și Ziua presei libere (3 mai).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: