O mochetă taaare scumpă !…

În cursul zilei de ieri, am primit din partea dlui Răzvan Pălănceanu, cel de la care ar fi pornit anchetarea sub aspectul infracțiunii de luare de mită a comisarului-șef de poliție Liviu Roman, un e-mail care vrea să lămurească aspecte ale poveștii.

 

„Prin 2007, i-am virat o sumă de bani firmei SC Lentin Forest SRL Râșca, reprezentată prin Moroșanu Valentin, drept avans plată marfă, adică circa 200.000 de lei, pentru a-mi aduce cherestea rășinoase. Respectiva firmă mi-a lăsat cecuri și bilete la ordin drept garanție, ca, în cazul în care nu îmi va livra marfa, eu să le introduc în bancă și să îmi recuperez banii. Bineînțeles că administratorul acestei firme nu mi-a adus marfa, iar eu i-am introdus biletele la ordin și cecurile în bancă, iar de la bancă a venit refuz la plată. Am formulat plângere penală la parchet și la poliție împotriva administratorului”, ne explică dl Pălănceanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI