Lucrătorii ISPA, amenințați de inspectorii în construcții

> Edilul-șef al Sucevei cere firmelor implicate să respecte tehnologia specifică de refacere a străzilor afectate
 

Primarul Sucevei pune accent pe repararea străzilor afectate de intervenții și aducerea terenului la starea inițială, având pretenții la lucrări „profesioniste”. Dl Lungu i-a avertizat pe operatorii din cadrul Programului ISPA de reabilitare și modernizare a rețelelor de apă și canalizare că vor avea de făcut față și verificărilor lucrătorilor de la Inspecția în Construcții.
„Au și ei niște observații, or să vină pe capul dumneavoastră și îi rog să o facă, pentru că proiectul prevede și aducerea străzilor la starea inițială. Chiar dacă acest aspect pare de mai mică importanță, nu trebuie tratat cu indiferență”, precizează edilul-șef, cerând firmelor în cauză respectarea tehnologiei specifice. Dl Lungu recunoaște că sumele prinse în program pentru repararea infrastructurii distruse sunt destul de mici, motiv pentru care, la rându-i, primăria își asumă o parte dintre remedieri. Pe de altă parte, aducerea la starea inițială a terenului este impusă și de necesitatea corelării intervențiilor din programul ISPA cu campania de asfaltare declanșată de administrația locală.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI