Fotbal

Grupul Școlar Dumbrăveni s-a calificat la etapa pe țară a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

 

Echipa de fotbal a Grupului Școlar din Dumbrăveni a reușit să se califice la etapa pe țară a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, rezervată învățământului gimnazial din mediul rural, după ce a câștigat etapa zonală, ce s-a desfășurat chiar la ei acasă. Timp de trei zile, mai exact de vineri și până duminică, Grupul Școlar Dumbrăveni a fost gazda etapei de zonă a acestei competiții, la care pe lângă echipa locală, pregătită de profesorii Cristian Cârlig și Andrei Alecsandru, au mai fost prezente reprezentantele Școlii cu Clasele I-VIII Sascut din Bacău, Școlii cu Clasele I-VIII “Dimitrie Pompeiu” Broscăuți din Botoșani, S.A.M. “Cv. Nichita ” Focuri din Iași, Școala cu Clasele I-VIII, Tămășeni, județul Neamț și Școala cu Clasele I-VIII – Stănilești din Vaslui.
Până să ajungă în finală, reprezentanta județului Suceava a reușit să câștige cu scorul de 1 – 0 în fața reprezentantei din Neamț și, mai apoi, cu scorul de 4 – 0 în disputa cu echipa din Sascut, județul Bacău. În finala ce îi asigură câștigătoarei un loc la faza pe țară, tinerii fotbaliști din Dumbrăveni au câștigat fără probleme, scor 6 – 1, în fața Școlii din Stănilești, județul Vaslui. La finalul competiției organizate de Grupul Școlar Dumbrăveni cu sprijinul IȘJ Suceava și Direcția pentru Sport a Județului Suceava câștigătorii au fost premiați și declarați campioni de zonă în acest sezon al ONSȘ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: