Fotbal

Grupul Școlar Dumbrăveni s-a calificat la etapa pe țară a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

 

Echipa de fotbal a Grupului Școlar din Dumbrăveni a reușit să se califice la etapa pe țară a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, rezervată învățământului gimnazial din mediul rural, după ce a câștigat etapa zonală, ce s-a desfășurat chiar la ei acasă. Timp de trei zile, mai exact de vineri și până duminică, Grupul Școlar Dumbrăveni a fost gazda etapei de zonă a acestei competiții, la care pe lângă echipa locală, pregătită de profesorii Cristian Cârlig și Andrei Alecsandru, au mai fost prezente reprezentantele Școlii cu Clasele I-VIII Sascut din Bacău, Școlii cu Clasele I-VIII “Dimitrie Pompeiu” Broscăuți din Botoșani, S.A.M. “Cv. Nichita ” Focuri din Iași, Școala cu Clasele I-VIII, Tămășeni, județul Neamț și Școala cu Clasele I-VIII – Stănilești din Vaslui.
Până să ajungă în finală, reprezentanta județului Suceava a reușit să câștige cu scorul de 1 – 0 în fața reprezentantei din Neamț și, mai apoi, cu scorul de 4 – 0 în disputa cu echipa din Sascut, județul Bacău. În finala ce îi asigură câștigătoarei un loc la faza pe țară, tinerii fotbaliști din Dumbrăveni au câștigat fără probleme, scor 6 – 1, în fața Școlii din Stănilești, județul Vaslui. La finalul competiției organizate de Grupul Școlar Dumbrăveni cu sprijinul IȘJ Suceava și Direcția pentru Sport a Județului Suceava câștigătorii au fost premiați și declarați campioni de zonă în acest sezon al ONSȘ.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI