Evenimentele săptămânii la Iulius Mall Suceava

Și în această săptămână, Iulius Mall a pregătit evenimente care binedispun și invită bucovinenii să experimenteze shoppingul și divertismentul în generosul său spațiu cosmopolit.

 

Un vernisaj și o expoziție de pictură au fost rezervate iubitorilor de artă vizuală. Joi, 15 aprilie, Nicolae Zepciuc expune 20 de lucrări realizate în propria manieră artistică, exclusiv în ulei, reunite sub genericul „Accente moderne”. Nicolae Zepciuc, membru al Societății Artiștilor și Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, își vernisează picturile la ora 15, la parterul Iulius Mall, culoarul dinspre Domo.
Pasionații de obiecte cărora patina timpului le-a sporit valoarea sunt așteptați să târgovească la… Târgul Colecționarilor. Societatea de Numismatică și Filatelică Română, secția Suceava, a programat o nouă întâlnire cu anticarii și buchiniștii din Bucovina și din țară. În acest sfârșit de săptămână, 17 și 18 aprilie, între orele 10 și 22, colecționarii ca-re expun spre vânzare mărturii ale trecutului promit o fascinantă incursiune, mai cu seamă în perioada interbelică și în ultimele decenii. Piese de decor și de mobilier elegant, candelabre, cărți, manuscrise, ilustrate, monede, ceasuri și podoabe pot fi admirate și cumpărate la prețuri de târg.
Iulius Mall Suceava dedică sfârșitul de săptămână copiilor. Atelierul de Creație al Palatului Copiilor așteaptă, sâmbătă, la ora 12, la Kids-Land, toți prichindeii care fie se plictisesc, fie au părinți fără timp, fie bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspirație. În aceeași zi, dacă „Poftești povești? Hai la Cărturești!”. Micuții care au harul povestirii sunt așteptați, de la ora 17, să servească adulților și celor mari de prin preajmă un meniu complet de copilărie savuroasă. O inedită Bursă a Locurilor din Grădinițe va avea loc duminică, 18 aprilie, de la ora 10. Toate grădinițele din Suceava vor participa astfel la cea de-a VIII-a ediție a Târgului Educațional al Instituțiilor de Învățământ Preșcolar din Județul Suceava. Unitățile preșcolare își vor prezenta locurile disponibile, etapele de înscriere, dotările de care dispun, proiectele pe care le-au realizat, dar și propunerile de activități pentru următorul an școlar. Tot duminică, de ora 12, Teatrul de Păpuși „Puppet” transformă în Iulius Mall marionetele în personajele preferate ale prichindeilor din basme și povești populare.
Până la sfârșitul lunii, „KidsLand Club te premiază!” cu una din cele 1.500 de ore oferite gratuit pentru joacă și distracție. Fiecare client care cumpără de minimum 40 lei jucării, jocuri, haine, încălțăminte sau accesorii din magazine-le dedicate copiilor primește pe loc pentru cei mici o oră de voie bună la KidsLand.
Toată luna aprilie, Centrofarm are grijă de inima ta. Zilnic, între orele 16 și 20, fiecare client Iulius Mall poate face gratuit o electro-cardiogramă. Centro-farm verifică starea de sănătate a bucovinenilor și recomandă măsurarea periodică a presiunii sângelui, care poate salva vieți. De aceea, vino în Centrofarm din Iulius Mall și „Ai grijă de inima ta!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: