Atletism, Campionatele naționale copii I și II

Andreea Cucoșel, campioană națională în proba de 200 metri

Pe podiumul de premiere au mai urcat Laurențiu Țâmpău și Alexandra Vanesa Bogdan

 

Campionatele naționale de atletism pentru copii I și II, care s-au încheiat la finele săptămânii trecute, la București, au confirmat valoarea atletismului juvenil sucevean. Trei dintre tinerii și promițătorii sportivi suceveni au reușit să urce pe podiumul de premiere, într-o competiție în care au luat startul 591 de atleți de la 94 de cluburi.
Cea mai strălucitoare medalie a fost cucerită de tânăra Andreea Cucoșel de la LPS Suceava în proba de 200 metri. Tot ea s-a clasat la un pas de podiumul de premiere în proba de 60 metri plat.
„Sunt foarte mulțumit de performanța realizată de sportiva clubului nostru, mai ales dacă ne gândim la faptul că practică atletismul doar de jumătate de an. Andreea Cucoșel a fost descoperită de profesorul Cezar Munteanu din Adâncata și promite să ajungă o mare campioană”, a declarat actualul antrenor al sportivei de la LPS Suceava, Toader Flămând.
Celelalte două medalii obținute de sportivii suceveni au fost obținute de Laurențiu Țâmpău de la CSM Suceava, argint în proba de 800 metri la categoria copii I, și Alexandra Vanesa Bogdan de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, tot argint în proba de 600 de metri categoria copile I.
Comportări bune au avut și atletele Georgiana Popovici (LPS Suceava), locul IV în proba de 800 metri și Andreea Bucătariu (CN „Nicu Gane” Fălticeni), locul VI în aceeași probă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: