Păiseni, Cornu Luncii

Un tânăr de 25 de ani a fost omorât într-o bătaie începută la discotecă

Autorul crimei, un tânăr de 21 de ani, a fost arestat preventiv > El a compărut, ieri, în instanța Tribunalului Suceava, alături de fratele său, în vârstă de 31 de ani, care, inițial reținut pe bază de ordonanță a procurorului, va fi cercetat în stare de libertate pentru lovire și ultraj contra bunelor moravuri

 

La 9.04.2010, în jurul orei 23.40, pe o cale de comunicație de pe raza satului Păiseni, comuna Cornu Luncii, ca urmare a unui conflict spontan, a avut loc o încăierare între un grup de tineri localnici și unul din comuna Mălini, în urma căreia un tânăr a decedat.
Din primele verificări, s-a stabilit că între victimă, Vasile Isăilă, de 25 de ani, din comuna Mălini, și Constantin Moroșan, de 21 de ani, din comuna Cornu Luncii, a avut loc un conflict spontan la discoteca organizată în satul Păiseni, cel din urmă plecând spre domiciliu. Pe traseu, l-a chemat pe fratele său, Vasile Moroșan, de 31 de ani, din aceeași localitate, care, însoțit de alți tineri localnici, l-au așteptat pe Vasile Isăilă, care se deplasa alături de mai mulți prieteni.
Între cele două grupuri a avut loc un schimb de lovituri cu obiecte și corpuri contondente (pari), în urma cărora victima a căzut, decedând la scurt timp.
Sâmbătă, în continuarea cercetărilor, a fost efectuată necropsia, concluzionându-se că „moartea a fost violentă și este consecința hemoragiei subdurale și edemului cerebral ce s-au putut produce prin loviri active cu corpuri contondente”.
În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus reținerea pe bază de ordonanță a lui Constantin Moroșan, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, și a lui Vasile Moroșan, de 31 de ani, din comuna Cornu Luncii, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri.
Ieri, suspecții au fost prezentați Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă. După gratii a poposit, pentru 29 de zile, în detenție preventivă, doar Constantin Moroșan, care riscă să stea acolo între 15 și 25 de ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: