Muzica a reunit ieri cultele religioase din județ

Festivalul „Agape” a ajuns la a IV-a ediție

 

Sala mare a Casei de Cultură din Suceava a găzduit, ieri, cea de-a IV-a ediție a Festivalului vocal-instrumental de muzică religioasă “Agape”. Organizat de Centrul Cultural Bucovina, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean, evenimentul a reunit, pentru aproximativ două ceasuri, sub același acoperiș numeroși interpreți și grupuri de muzică vocal-instrumentală din partea tuturor cultelor religioase prezente în județul Suceava. Așadar, la festival au fost reprezentate bisericile catolică și ortodoxă, Oastea Domnului, baptistă, adventistă de ziua a șaptea, penticostală și creștină după Evanghelie.
Potrivit declarațiilor reprezentantului Centrului Cultural “Bucovina”, dl Pavel Blaj, “Agape” este singurul festival organizat în județul Suceava care reunește prin muzică toate cultele religioase.
De altfel și reprezentanții bisericilor din județ ne-au spus că Festivalul “Agape” este extrem de util “pentru ceea ce își propune să transmită”. “Mesajul creștin este un mesaj unitar pentru toate bisericile creștine, mai ales când este vorba despre Domnul Iisus, Mântuitorul tuturor. Mi-aș dori ca festivalul să transmită ceea ce este cuprins în denumirea lui:

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: